Festivalul Mamaia Fairytale îi aduce pe scenă pe Ștefan Bănică Jr. și Maia Morgenstern

275

Articole de la același autor

Festivalului Mamaia Fairytale continuă săptămâna aceasta cu o nouă "rundă" cultural-artistică la cel mai înalt nivel. Astfel, astăzi, 21 iulie, începând cu ora 20.30, Maia Morgenstern, alături de Lucian Iftime invită spectatorii la spectacolul "Șofer/ Pictor", în regia celebrului Alexandru Dabija. Cu această ocazie, atât constănțenii, cât și turiștii sosiți pe litoral vor putea observa multiplele conexiuni care se realizează, pe diferite paliere, între Mira (Maia Morgenstern) și Aaron (Lucian Iftime) și care nuanțează, practic, un tablou de viață extraordinar de complex.

În continuarea programului, Piațeta Casino își va stabili ritmul după acordurile lui Adrian Naidin și tobele lui Ionuț Micu, în spectacolul "Tari ca piatra", cu participarea extraordinară a baletului Fairytale, adică artiștii Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța și invitații lor de la Iași.

Sâmbătă, 22 iulie, Ștefan Bănică Jr. și The Rock’n’Roll Band & The 50’s vor urca pe scenă. Ca și săptămâna trecută, și de data aceasta există un element-surpriză: artiștii baletului Fairytale vor dansa alături de Ștefan Bănică Jr., pe o coregrafie creată de Horațiu Cherecheș. Trebuie menționat că deschiderea serii va fi făcută de Comedy Zebra Show, niște moldoveni haioși, care au ajuns până în finală la iUmor. Cu un scenariu extrem de dinamic și amuzant, improvizație cât cuprinde și un accent delicios, băieții de la Comedy Zebra Show promit să nu dezamăgească publicul.

Duminică, de la ora 19.30, așa cum au anunțat organizatorii încă de la început, începe momentul copiilor. În această săptămână, invitatul special al Festivalului Mamaia Fairytale 2017 este Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" din Constanța. Artiștii vor încerca să le ofere celor mici un show de excepție, ca de obicei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7809 secunde