Festivalul de Teatru Independent se apropie de final

191
1

Articole de la același autor

După o mulțime de spectacole ce au fost apreciate și aplaudate intens de către publicul constănțean și turiști, iată că a sosit momentul ca Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC 2.0) să tragă cortina.

Sâmbătă, 9 septembrie, spectatorii sunt invitați la o discuție despre teatru, intitulată "Spațiul și timpul teatrului. Bugetar vs independent", urmată de o conferință de specialitate la Sala Mozaic. Aici, reprezentanți ai administrației locale, actori, critici și jurnaliști vor dezbate spinoasa problemă a celor care fac artă după buget și a celor care găsesc alte soluții.

Pe această cale, Asociația Culturală "Teatrelia", organizatorii acestui eveniment își cer scuze celor care nu au reușit să intre în sălile de spectacol, spațiile Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", dovedindu-se a fi neîncăpătoare pentru sutele de persoane dornice să intre în fiecare seară în sălile de spectacol.

"Deocamdată, însă, Constanța nu dispune de un spațiu suficient de primitor pentru dorințele culturale ale tuturor celor care fac parte din public. De asemenea, nu există ideea «de a plăti bilet», deoarece proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Constanța, iar intrarea este gratuită", au ținut să precizeze organizatorii.

Sâmbătă, 9 septembrie, seria manifestărilor culturale continuă, la ora 12.00, cu "One Life Show" (Teatrul "Ararat") la ora 13.30 cu "Lasă-mă să te sărut" (Teatrul de Pică), ora 14.30 cu "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (Facultatea de Arte, Universitatea "Ovidius" Constanța). De la ora 15.00, spectatorii vor avea ocazia să ia parte la conferința de specialitate "Spațiul și timpul teatrului. Bugetar vs independent", apoi, de la ora 17.00 urmează "Moftul Român", iar la 18.30 va avea loc Gala FITIC. FITIC se încheie la ora 20.30 cu spectacolul "Podu".

Din distribuție fac parte: Horațiu Mălăele, George Ivașcu, Meda Victor. 

Comentează știrea

costica
9 septembrie 2017
Lucrezi în timpul liber!

Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.211 secunde