Festivalul Cinemascop, la Grădina de vară din Eforie

169

Articole de la același autor

Cea de-a treia ediție a festivalului Cinemascop va avea loc între 1 și 5 august, când Grădina de vară din Eforie Sud își redeschide porțile pentru vizitatorii doritori să vadă filme în aer liber, pe litoral. Centrul Ceh București, organizatorii Cinemascop au anunțat că vor acorda o atenție sporită noilor reguli impuse de pandemie.

În fiecare seară de festival, de la ora 21, vor putea fi vizionate filme europene de lungmetraj, dar și filme scurte de animație, oferite de Institutul Francez. Arta nu va lipsi nici anul acesta de la Cinemascop. Anul trecut, trei dintre pereții exteriori ai grădinii au primit haine noi - picturi murale. Acestea pot fi în continuare admirate de trecători, iar în timpul festivalului, cei care vizitează grădina se pot bucura și de o galerie de artă.

Grădina va găzdui maximum 300 de spectatori, iar atelierele de creație pentru copii care au fost organizate în trecut nu vor mai avea loc de data aceasta. Se impune respectarea distanțării sociale, purtarea măștii și dezinfectarea regulată a mâinilor.

Intrarea la festival este liberă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3855 secunde