Festivalul Antic, pe plaja de la Corbu

320
Festivalul Antic, pe plaja de la Corbu - festivalulantic-1468588813.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, pe Plaja Corbu, se va desfășura Festivalul Antic "Dacia - Casa noastră", organizat de Centrul Cultural Corbu, în parteneriat cu Asociația România Dacia Casa Noastră - DANAIS Constanța.

Ediția a II-a a Festivalului antic "Dacia, casa noastră" oferă multe momente impresionante, autentice, susținute de echipa DANAIS.

În mijlocul naturii, pe plaja sălbatică de la Corbu, turiștii vor avea parte de o experiență unică, prin trăirea istoriei, alături de echipa Danais, organizație cu ștate vechi în organizarea de eve-nimente culturale, cu recunoaștere UNESCO și cu experiența a cinci ani de reconstituiri istorice în țară și străinătate.

Sâmbătă, 16 iulie, prima zi a festivalului va debuta, la ora 13, cu ceremonia de deschidere, urmată, de la ora 14, de ateliere interactive cu publicul: antrenamente cu gladiatorii Ludus Danais, tir cu arcul, ceramică Getică. De la ora 17.30 va avea loc un spectacol de reconstituire istorică, plaja fiind arena pe care gladiatori, geți și romani vor oferi momente artistice.

Duminică, 17 iulie, ceremonia de deschidere a celei de-a doua zile de festival este programată la ora 11, urmată fiind, de la ora 12, de aceleași ateliere interactive și de la ora 15 de spectacolul de reconstituire istorică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iunie 2016
Stire din Social : Atenție,  se oprește apa!
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Politică-Administrație : PRU are filială în comuna Corbu
Pagina a fost generata in 1.6395 secunde