Festival Internațional de Teatru, pe scena din Cernavodă

8800
În perioada 31 mai – 3 iunie, la Casa de Cultură din Cernavodă se desfășoară Festivalul Internațional "Teatrul și Copiii", organizat de Primăria Cernavodă.
Deschiderea va avea loc duminică, 31 mai, ora 10, când vor fi prezentate trupele participante la festival. La ora 10:30, Teatrul pentru Copii și Tineret din Cernavodă, coordonat de Victor Ignat, va prezenta spectacolul "Dar din dar", urmând ca de la ora 14, trupa "Scena lui Tănase" din Techirghiol să prezinte spectacolul "Fata babei și fata moșneagului".
De la ora 17, Teatrul "Bădița" din Durlești, Repu-blica Moldova, va prezenta spectacolul de teatru muzical "Lumea copiilor".
Luni, 1 iunie, ora 11, la Casa de Cultură din Cernavodă va avea loc un simpozion la care vor participa invitații festivalului, evenimentul urmând să fie moderat de Victor Ignat. De la ora 13, Teatrul Dramatic "Fani Tardini", din Galați, va prezenta spectacolul "Magic Afternoon". Aceeași trupă va prezenta, de la ora 17, spectacolul "Magnum Mophtologicum" - "Marea moftangeală".
Marți, 2 iunie, la ora 9, Teatrul Național "Radu Stanca" din Sibiu va prezenta spectacolul "Rățușca cea urâtă". Va mai urma o reprezentație a spectacolului de la ora 11.
La ora 17, publicul va avea ocazia să vadă spectacolul "Motanul Lepold", pus în scenă de Teatrul "Maria Filotti" din Brăila.
Miercuri, 3 iunie, ora 10, la Casa de Cultură, Teatrul "Gulliver" din Galați va prezenta spectacolul "Scufița Roșie".
La ora 12:30, Teatrul "Cărăbuș" din Brăila va prezenta spectacolul "Făt Frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos". De data aceasta, scena se mută în parcul de lângă Primăria Cernavodă.
La ora 16, la Casa de Cultură, va avea loc spectacolul "O noapte furtunoasă", prezentat de UNATC București, urmând ca, de la ora 19, să aibă loc spectacolul "Furtuna", al Teatrului pentru Copii și Tineret "Luceafărul" Iași.
În fiecare seară a festivalului, exceptând ultima zi (3 iunie), pe un ecran amplasat în curtea Liceului Energetic din Cernavodă, vor fi proiectate secvențe din spectacolele prezentate în cadrul festivalului.
Festivalul Internațional "Teatrul și Copiii" se află la prima ediție, marcând aniversarea unui an de la înființarea Teatrului pentru Copii și Tineret din Cernavodă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0692 secunde