Festival de film sub cerul plin de stele, la Vama Veche

261
Festival de film sub cerul plin de stele, la Vama Veche - oexperientainedita-1566562377.jpg

Articole de la același autor

Ce ar putea fi, vreodată, mai relaxant și mai încântător, decât să petreceți o noapte pe plajă... tălpile goale-n nisip, părul umed, pielea sărutată de soare, vântul de vară, prietenii, iubiții și cerul plin de stele? 


Black Sea Film Festival consideră că răspunsul este toate acestea, împreună cu o serie de filme grozave! De aceea, vă oferă experiența minunată de a mixa cele mai bune stări de vară cu cinema-ul, cu scopul de a vă face să simțiți. 
A patra ediție The Black Sea Film Festival revine în Vama Veche, în perioada 25 - 29 august, în noua locație, Jlapi. Minunate seri de film, pe malul mării, vă așteaptă să vă bucurați de briza de vară și să urmăriți filme excepționale, sub milioane de stele și galaxii! 


Ediția The Black Sea Film Festival 2019 include filme selectate și premiate în festivaluri de renume din întreaga lume: Annecy, Annie Awards, Bafta, Berlinale, Cannes, Clermont Ferrand, Edinburgh, European Film Awards, Flickerfest, Locarno, Sundance, Toronto, Tribeca, Venice și multe, multe altele! 


Juriul este format din: Andrei Șendrea, critic de film și scenarist, Caroline Gombe, actriță de film, televiziune și teatru, Bogdan Filip, director de imagine și fotograf, Alecs Năstoiu, producător de film, regizor și scenarist, Tom Wilson, regizor de film și jurnalist, și Radu Munteanu, producător și regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TBSFF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.714 secunde