Festival-concurs pentru tineret la Mihail Kogălniceanu

153

Începând de astăzi și până duminică, 2 decembrie, la Căminul cultural din localitatea Mihail Kogălniceanu va avea loc a treia ediție a Festivalului Național de Folclor - Concurs de Interpretare Vocală pentru Tineret "Dobroge, vatră de folclor românesc".
Evenimentul este organizat de Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor, Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori din Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și în colaborare cu Primăria comunei Mihail Kogălniceanu; Centrul Județean "Teodor T. Burada", Școala Populară de Arte și Meserii; Inspectoratul Școlar Județean Constanța.


Pentru fiecare categorie de vârstă din concurs vor fi acordate locurile: I, II, III, și câte două mențiuni speciale. Trofeul festivalului "Dobroge, vatră de folclor românesc" va fi acordat celui mai valoros concurent. Pe perioada celor două zile de festival, vor fi prezenți pe scenă, în recital, artiști consacrați, tineri laureați, ansambluri folclorice, reunite într-un spectacol care promovează folclorul autentic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Directori de școli schimbați
Vineri, 23 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : În seara asta – concert Trupa Veche
Pagina a fost generata in 0.6721 secunde