Federaţia Tinerilor din Constanţa, prezentă în Consiliul Naţional pentru Tineret

151
Federaţia Tinerilor din Constanţa, prezentă în Consiliul Naţional pentru Tineret - federatiatinerilor-1601221709.jpg

Articole de la același autor

Federația Tinerilor din Constanța a fost selectată în Consiliul Național pentru Tineret astfel încât vocea tinerilor constănțeni se va afla la masa discuțiilor la nivel național. Reprezentanţii tinerilor din judeţul Constanţa își asumă că vor monitoriza atent activitatea din interiorul CNPT, luptând împotriva oricăror abuzuri și militând cu legea în mână pentru ca tinerii să poată beneficia cu adevărat de tot ceea ce le aparține.

Aceştia susţin că, la nivel național, vor continua să promoveze acţiunile de reîntregire a fostului patrimoniu al Uniunii Tineretului Comunist. La nivel local, Federația Tinerilor din Constanța anunţă că va continua să lupte pentru ca: sectorul de tineret să renască și să fie puse în funcțiune mecanisme eficiente de consultare, ce să reprezinte baza creionării politicilor publice la nivel local, dar şi pentru stoparea fenomenului depopulării sistematice a orașului prin asigurarea de oportunități de studiu și angajare adaptate nevoilor comunității.

„Ne bucurăm să aflăm că tineretul constănțean va avea parte de reprezentativitate la nivel național și ne asumăm că vom da dovadă de vigilență, netrecând cu vederea neregulile și nepăsarea de care ne-am putea lovi. Pe de altă parte, ne exprimăm regretul față de atitudinea celor aflați în conducerea ministerului, pentru că au acceptat ca fundațiile pentru tineret, structuri străine de interesele tinerilor, aduse în prag de faliment, să facă parte din CNPT. Sperăm că reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului vor transforma această structură într-un adevărat instrument de realizare a politicilor publice și asta nu doar în aparență”, a declarat Roxana Ioana Șerban, președintele FTC.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Cultură-Educație : Decani noi la Universitatea „Ovidius”
Pagina a fost generata in 0.6352 secunde