Federația Sindicatelor din Educație: Scenariul înghețării anului școlar nu poate fi luat în calcul

131
Federația Sindicatelor din Educație: Scenariul înghețării anului școlar nu poate fi luat în calcul - scoala-1584959785.jpg

Articole recomandate

Federația Sindicatelor din Educație "Spiru Haret" solicită membrilor Guvernului să evite a mai da declarații alarmiste referitoare la sistemul de învățământ. Sindicaliștii spun că, având în vedere starea de urgență, soluțiile trebuie gândite și discutate înainte de a fi prezentate publicului larg.


"Le cer tuturor politicienilor să dea dovadă de responsabilitate în declarații. Astfel de scenarii trebuie făcute de specialiștii în educație și discutate cu partenerii sociali – profesori, părinți, elevi – înainte de fi prezentate în mass-media.


Noi suntem într-o permanentă comunicare cu reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării și până acum nu s-a discutat despre o posibilă repetare a anului școlar.


În condițiile în care cadrele didactice, părinții și elevii depun eforturi prin activități de predare on-line pentru a depăși această criză, astfel de declarații, precum cea de astăzi, nu fac decât rău", a declarat Marius Ovidiu Nistor, președintele federației sindicale.


Sindicatele subliniază că la ora actuală nu se poate pune problema repetării anului școlar.


Sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.867 secunde