"Fantoma, dragostea mea" vă așteaptă la Casa de Cultură Constanța

240

Articole de la același autor

Luna viitoare, pe 20 noiembrie, începând de la ora 19.00, spectatorii sunt așteptați la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde vor uita de toate grijile cotidiene și se vor amuza copios. Direct de la București, o distribuție de actori îndrăgiți vine la Constanța cu un spectacol de zile mari,  "Fantoma, dragostea mea!". Aceasta este considerată a fi una dintre comediile de excepție ale Teatrului Elisabeta din București. 


Cu această ocazie, spectatorii vor putea asista la o mulțime de situații comice spumoase. Cu o distribuție extraordinară, regizorul Șerban Puiu pune în scenă în orașul de la malul mării situații incredibil de amuzante alături de actori precum Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Alexandra Velniciuc, Raluca Ghervan, Claudia Ene, Ioana Ancea, Mihnea Nicolau. Ce se întâmplă pe parcursul acestei piese? 


Imaginati-vă Londra în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Germanii iau cu asalt orașul, clădirile se prăbușesc, se pierd vieți, oamenii se retrag către mediul rural. Acum imaginați-vă un scriitor la 40 de ani, trăind în perioada respectivă în Anglia. Printre operațiunile secrete în calitate de membru al serviciilor secrete, acesta petrece cinci zile scriind o piesă de teatru. Care poate fi subiectul piesei? Război? Politică? Mândrie națională? Supraviețuire? Nicidecum! Acesta alege să scrie o comedie satirică despre fantome. Așa ia naștere cea mai cunoscută operă a scriitorului Noel Coward, "Blithe Spirit". 


Piesa amintită este, de fapt, o comedie savuroasă care spune povestea unui scriitor de romane de mister și fantezie, Charles Condomine, care, în căutare de noi subiecte pentru noua sa carte, o invită la el acasă pe Madam Arcati, medium excetric de profesie, pentru a conduce o sesiune de spiritism în timpul unei cine la care iau parte soția sa, Ruth și prietenii lui, un cuplu extrem de colorat, format din George și Violet Bradman. Ce se întâmplă mai departe puteți vedea doar dacă mergeți la spectacol. Biletele se pot cumpăra online de pe www.TeatrulElisabeta.ro și www.Bilet.ro și de la Casa de Cultură. Prețurile variază între 70, 80, 90 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3048 secunde