Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport și-a lansat propria revistă online

288
Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport și-a lansat propria revistă online - revistafefs-1644917831.jpg
Astăzi, 15 februarie, de Ziua Națională a Lecturii, Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), şi-a lansat propria revistă online, sub forma unei platforme multi-media, informează conf. univ. dr. Cristian Popa, Şef de Departament.

Potrivit sursei citate, Revista FEFS Constanța poate fi accesată la adresa http://revista-fefs.univ-ovidius.ro/, domeniile abordate reliefând polivalenţa preocupărilor din sfera profesională şi extracuriculară a autorilor ce contribuie cu articole la categoriile: Breaking News, Actualitate, Agrement sportiv, FEFS alături de comunitate, Cercetare, Competiții, Evenimente UOC/FEFS, Nutriție, Medicină și Psihologie sportivă sau Curiozități, dar și o rubrică dedicată Student FEFS. Revista publică şi un calendar interactiv prin intermediul căruia cititorii sunt informați despre evenimentele sportive preconizate a se desfăşura.

„Scopul acestei platforme media este reprezentat de dorința noastră de a ne promova și a susține activitatea sportivă și educativă a cluburilor și centrelor de agrement din județul Constanța, de a face cunoscute rezultatele studenților și sportivilor noștri, ale antrenorilor, medicilor, psihologilor, kinetoterapeuților constănțeni, de a prezenta celor interesaţi paleta largă de oportunități pe piața muncii în domeniul educativ și sportiv și  de a încuraja studenții și nu numai să scrie, să își împărtășească experiențele, emoțiile și trăirile, bucuriile și încercările la care sunt supuşi sau chiar să scrie despre așteptările pe care le au de la facultate și îndrumători”, a declarat prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultăţii.

Colegiul de redacție este alcătuit din studenți şi cadre didactice ai FEFS Constanța dar și colaboratori externi, iar corespondenţele şi întrebările pe adresa redacţiei pot fi transmise pe adresa de email: [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde