La Medgidia,

Expoziție de ouă încondeiate de elevi

319
Centrul pentru Resurse Civice organizează o expoziție de ouă încondeiate. Evenimentul face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri în vederea ajutorării elevilor de ciclu primar din Medgidia, aflați în pericol de abandon școlar din cauza situației financiare a familiilor lor. Campania, denumită "Educație pentru viitor", a fost demarată în toamna anului 2009, când au fost colectate fonduri de la cetățenii municipiului Medgidia, cu prilejul Zilelor localității.
Expoziția este realizată cu sprijinul elevilor și profesorilor din șase școli generale din municipiul Medgidia, care au răspuns apelului pentru ajutorarea elevilor aflați în pericol de abandon școlar. Școlile participante vor expune ouă încondeiate, ouă roșii și felicitări de Paște în piațeta Decebal, aflată în centrul municipiului Medgidia, pe care le vor oferi trecătorilor, în schimbul unei donații.
Cu suma strânsă în urma acestui eveniment, dar și cu fondurile deja existente, vor fi achiziționate rechizite școlare ce vor fi oferite unui număr de aproximativ 30 elevi de clasele I-IV.
Expoziția de ouă încondeiate va avea loc astăzi, începând cu ora 11, în piațeta Decebal, situată în centrul municipiului Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4974 secunde