EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE ȘI SCULPTURĂ, LA EFORIE SUD ȘI NORD

755
EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE ȘI SCULPTURĂ, LA EFORIE SUD ȘI NORD - cazinoeforievernisaj-1495107190.jpg

Articole recomandate

Primăria Orașului Eforie în parteneriat cu Asociația "Farul Ospitalier" Constanța, organizează în data de 24.05.2017, începând cu ora 17:00, vernisajul expoziției colective de fotografie "Hai la mare!".


Evenimentul va avea loc în Zona expozițională Parc Cazino – Eforie Sud, unde vor fi expuse lucrări ale unor fotografi importanți, care au în palmares premii și participări la concursuri și congrese internaționale de gen: Rodica Tănase, Emilian Avrămescu, Marian Adochiței, Elena Răceală, Alexandru Mușat, Cosmin Amaximoaiei. Evenimentul face parte din "Programul balneo-turistic" dezvoltat de Primăria Orașului Eforie.

Totodată, în 26.05.2017, începând cu ora 17:00, aceiași organizatori anunță vernisajul expoziției de sculptură a artistului constănțean Gabriel Lungu. 


Evenimentul va avea loc la Hotel Europa – Eforie Nord. Expoziția de față a fost prezentată și deschisă publicului, în perioada 11 – 22 mai, la Palatul Culturii din Ploiești. Gabriel Lungu este un sculptor care a avut, de-a lungul timpului, multe expoziții personale atât în țară, cât și peste hotare, lucrări semnate de el aflându-se în colecții particulare și de stat din: România, Franța, Marea Britanie și Israel. Vernisajul expoziției de față face parte din "Programul balneo-turistic" dezvoltat de Primăria Orașului Eforie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8489 secunde