Expoziție cu vânzare de cadouri realizate de copiii din centrele de plasament

178
Expoziție cu vânzare  de cadouri realizate  de copiii din centrele  de plasament - expozitiecadouri-1450623365.jpg

Articole de la același autor

Dacă doriți să faceți un cadou deosebit, zilele acestea aveți ocazia să cumpărați obiecte unicat, realizate de copiii din centrele de plasament din județul Constanța. Produsele sunt expuse, până pe 23 decembrie, în cadrul Expoziției de Crăciun, în centrul comercial Maritimo, în zona caselor de marcat.

Expoziția cuprinde peste 400 de obiecte confecționate în spiritul sărbătorilor de iarnă, realizate de copiii, tinerii și adulții protejați în instituțiile de asistență socială și protecția copilului de la nivelul județului Constanța. Obiectele pot fi achiziționate contra cost, la sume modice.

De asemenea, copiii vor participa, mâine și poimâine, la spectacolul "Dancing Santa". Evenimentul este organizat de Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în colaborare cu Centrul Cultural Județean "Teodor Burada" din Constanța, cu sprijinul Școlii de dans "Laura Bogorodea", al trupei de Teatru "Talent Art", și cu participarea extraordinară a lui Levent Sali, membru al trupei Lala Band și a trupei "Arca" din Constanța.

Spectacolul va fi prezentat în avanpremieră, luni, de la ora 18,00, pe scena Teatrului de Stat, și marți, începând cu ora 13, pe scena Casei de Cultură Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2834 secunde