€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Expoziția "Structuri" promovează valorile estetice ale artei

Ştire online publicată Luni, 11 Decembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Galeria de Artă „Virgil Coman” din pasajul „Tomis” găzduiește, astăzi, începând cu ora 14.00, expoziția „Structuri”. Evenimentul face parte din Campania „Born to be Wild Art”, lansată în cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța și organizată de Asociația Culturală „Wild Art”.

Precizăm că expoziția „Structuri” reunește 70 de lucrări ale elevilor Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța, dar și pe cele ale elevei Bianca Ioana Croitoru, de la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” din Babadag.

Prin intermediul acestei expoziții, tinerii artiști atrag atenția în lucrările lor nu numai asupra valorii estetice a artei, ci și a importanței ei pentru viața omului și calitatea vieții umane.

Lucrările dispun de o varietate compozițională ce face ca fiecare imagine să creeze un impact diferit. Astfel, unele lucrări prezintă vederi ce provoacă obiectele să apară dramatice, creând astfel un efect psihologic îndrăzneț, puternic, în timp ce altele prezintă vederi ce permit componentelor integrate să devină parte a unei scene mari, care se întinde departe înaintea privitorului, lăsând o impresie plăcută și relaxantă.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.915 secunde