Expoziția "Structuri" promovează valorile estetice ale artei

172
Expoziția

Articole de la același autor

Galeria de Artă "Virgil Coman" din pasajul "Tomis" găzduiește, astăzi, începând cu ora 14.00, expoziția "Structuri". Evenimentul face parte din Campania "Born to be Wild Art", lansată în cadrul Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța și organizată de Asociația Culturală "Wild Art".

Precizăm că expoziția "Structuri" reunește 70 de lucrări ale elevilor Colegiului Național de Arte "Regina Maria" Constanța, dar și pe cele ale elevei Bianca Ioana Croitoru, de la Școala Gimnazială "Mircea cel Bătrân" din Babadag.

Prin intermediul acestei expoziții, tinerii artiști atrag atenția în lucrările lor nu numai asupra valorii estetice a artei, ci și a importanței ei pentru viața omului și calitatea vieții umane.

Lucrările dispun de o varietate compozițională ce face ca fiecare imagine să creeze un impact diferit. Astfel, unele lucrări prezintă vederi ce provoacă obiectele să apară dramatice, creând astfel un efect psihologic îndrăzneț, puternic, în timp ce altele prezintă vederi ce permit componentelor integrate să devină parte a unei scene mari, care se întinde departe înaintea privitorului, lăsând o impresie plăcută și relaxantă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Lelia Rus Pîrvan, premiată la Sulmona
Pagina a fost generata in 0.3767 secunde