EXCLUSIV! Cutremur în învățământul constănțean! DEMITERI la INSPECTORATUL ȘCOLAR CONSTANȚA

4545
44
EXCLUSIV! Cutremur în învățământul constănțean! DEMITERI la INSPECTORATUL ȘCOLAR CONSTANȚA - petrepurcarea-1374062597.jpg

Articole de la același autor

În urma consiliului de administrație ce a avut loc ieri la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, începând cu data de 22 iulie, prof. Petre Purcărea, inspector școlar de specialitate istorie, își încheie "colaborarea" cu această instituție. 




Prof. Doinița Apostol, inspector școlar de învățământ primar, va fi noul director al Școlii "Ioan Borcea" din Agigea. Prof. Anca Niculescu, inspector specialitate limba engleză, va reveni la catedră. O altă schimbare surprinzătoare este cea a prof. Anamaria Ciobotaru, directorul Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu".


Detalii în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber




Comentează știrea

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
ion
17 iulie 2013
hopaaaa

ei am trait sa o vad si pe asta... familia purcarea inlaturata.... deci oricat nu pot eu sa-l sufar pe acest popescu, zau ca pentru chestia asta merita un spritz!

preistoricul
17 iulie 2013
Purcarea

Dar pe acest Purcarea nu il numeste intr-o functie de director, caci am vazut pana acum ca asa e obiceiul. Le face vant din ISJ si ii pune directori

elev
17 iulie 2013
pedagogic

Este o decizie importanta schimbarea dir de la Pedagogic. Se credea de neinlocuit doamna. Elevii sunt super incantati pentru ca toate proiectele personale ale doamnei se derulau numai in timpul anului scolar.

Profesorul de serviciu
17 iulie 2013
director Pedagogic

pentru nr. 3 Nu cred ca esti elev. Dimpotriva! cred ca esti fie un profesor fie un inspector invidios pe proiectele directoarei. E pacat ca inspectorul general a luat aceasta decizie si ii mentine in functie pe toti directorii care n-au facut nici 10 % din cat a facut aceasta directoare. Poate au facut proiecte pentru luat spagi , facut aranjamente, etc.

care e cutremurul?
17 iulie 2013
vasile

Si de ce e cutremur??Aceste lucruri trebuiau facute de la inceputul mandatului inspectorului sef ( ma refer la Purcarea si mironosita de Doinita care a pupat-o pe Aliss peste tot sa-i fie ei bine)...Mai ai cativa Lingai pe acolo Raducule vezi Miu si Timofte...ca te barfesc pe unde apuca.

Alin
17 iulie 2013
director Pedagogic

Si cam ce a facut directoarea pt scoala? Concret! Am fi curiosi...

Răspuns la: director Pedagogic
Adăugat de : Profesorul de serviciu, 17 iulie 2013
pentru nr. 3 Nu cred ca esti elev. Dimpotriva! cred ca esti fie un profesor fie un inspector invidios pe proiectele directoarei. E pacat ca...
mihai
17 iulie 2013
pedagogic

In sfarsit! Bravo, domnilor! " Doamna" credea ca iese la pensie directoare. O analfabeta! Felicitari!

elev
17 iulie 2013
pedagogic

PT.3,6si7...Sunteti niste invidioase si ofticate!!!

inspector
17 iulie 2013
Colegiu de Top

Poate aceasta directoare a facut 10% pt scoala si 90% pentru sine. Cred ca Inspectorul Scolar General stie mai multe decat credem noi. Lucrurile sunt foarte profunde!

anonim
17 iulie 2013
Nasol

Nasol! Doamna credea ca e singura din aceasta galaxie care poate indeplini o asemenea functie de raspundere! Surpriza! Nimeni nu este de neinlocuit!

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Evenimente marca BookLand
Pagina a fost generata in 0.8833 secunde