Evenimente în preajma sărbătorilor la Liceul Teoretic Murfatlar

338
Evenimente în preajma sărbătorilor la Liceul Teoretic Murfatlar - serbaremoscraciunclubulelevilor1-1419002354.jpg

Articole de la același autor

Elevii claselor primare de la Liceului Teoretic Murfatlar l-au așteptat pe Moș Crăciun cu multe scenete, cântece, colinde și urări pentru a-l impresiona. Inimoasele învățătoare Despina Turică (clasa 0), Roxana Chitic (clasa 0 ,,Gărgărițele"), Roxana Maxim (clasa 0 ,,Albinuțele"), Magdalena Vîrtan (clasa I A), Mirela Goie (clasa a II-a A), Ionica Pantea (clasa a II-a B), Semra Emurla (clasa a III-a A) și Tatiana Munteanu (clasa a III-a B) au adus bucurie părinților spectatori, care au pătruns din nou în lumea mirifică a copilăriei.
Nici elevii de gimnaziu nu s-au lăsat mai prejos. Profesoara de religie, Valentina Duță, coordonator, alături de profesori Adrian Brădeanu și Constantina Lepădatu au derulat activitatea "Nașterea Domnului - prilej de bucurie pentru toți" cu elevii claselor a V-a A, a V-a B și a VI-a A.
Frumusețea tradițiilor de iarnă și a paradei pentru Moș Crăciun a fost reprezentată și de elevii clasei a V-a A, coordonați de profesoara de limba și literatura română, Nicoleta Ivanov. Tot dumneaei coordonează opționalele "În lumea teatrului" și "Magia teatrului", care se bucură de un real succes la clasele a VII-a A și a VII-a C. Părinții și cadrele didactice i-au primit cu căldură pe cei care și-au etalat veleitățile de mici actori în devenire.
La finalul săptămânii, consiliul profesoral al Liceului Teoretic Murfatlar a fost colindat și impresionat de urăturile și ovațiile elevilor claselor de liceu, coordonați de bibliotecară Violeta Borundel, precum și de elevii clasei a V-a A, acompaniați de domnul profesor de muzică, Brădeanu Adrian. Fiecare moment a fost atractiv prin originalitatea prezentării, iar obiceiul caprei a adăugat inedit, spontaneitate și umor atmosferei. 
Conducerea liceului, director Sorin Cernăianu și director adjunct, prof. Cleopatra Crangă, a apreciat implicarea tuturor și i-au felicitat pe toți cei care și-au deschis inimile și au reînviat magia sărbătorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Fii tu Moș Crăciun pentru Cătălina!
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Social : Vine Moșul și la tine…
Pagina a fost generata in 0.559 secunde