EVENIMENT SPECIAL LA CONSTANȚA! Teatrul de copii reia un spectacol realizat în urmă cu 15 ani

126
EVENIMENT SPECIAL LA CONSTANȚA! Teatrul de copii reia un spectacol realizat în urmă cu 15 ani - soricelulkitikit1517750794-1523780544.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 22 aprilie, orele 10.00 și 11.30, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare" se reia spectacolul "Inimă rece", a cărui premieră a avut loc în urmă cu 15 ani, odată cu înființarea Teatrului "Căluțul de mare", o piesă care s-a bucurat de un mare succes la public.


Textul piesei este adaptat de Victoria Gavrilescu, după basmul educativ al prozatorului german Wilhelm Hauff. Regia artistică este semnată de maestrul Vasile Gherghilescu, cel care în urmă cu mai bine de treizeci de ani îi dădea viață personajului principal din poveste. Carmencita Brojboiu a realizat scenografia iar Dicran Asarian s-a ocupat de ilustrația muzicală. 


Pe scenă îi vom reîntâlni pe Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru, Lică Gherghilescu, Emanuel Cristoiu, Grațian Prisacariu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Claudia Zaharia și Ion Ciolan. Vocile personajelor fantastice, Mikel Olandezul și Omulețul de Sticlă aparțin celor doi mari actori ai scenei constănțene: Vasile Hariton și Aneta Forna Christu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1472 secunde