Eveniment pentru tineret, la Curtea Brâncovenească

260
Eveniment pentru tineret, la Curtea Brâncovenească - dragoste2-1569770691.jpg

Articole de la același autor

"De ce merită să aștepți. Iubirea între autenticitate și mască" este provocarea la care sunteți invitați să luați parte vineri, 4 octombrie, începând cu ora 18.00. Unde? La Curtea Brâncovenească, din strada Vasile Lupu nr. 43-45, loc în care îi veți găsi pe Adelina Fronea (life coach și public speaker) și Rob Kowalski (autor și public speaker) pe durata a două ore provocatoare la finalul cărora credem că perspectiva ta asupra relațiilor de cuplu se va îmbunătăți.

Organizatorii precizează că această conferință face parte dintr-o serie de evenimente care se vor desfășura, pe perioada lunii octombrie, în mai multe orașe importante din România: București, Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Iași, Suceava, Botoșani, Neamț.

Intrarea este liberă.

Cu această ocazie, tinerii vor afla răspunsurile la multe întrebări care îi macină. Subiectele ce urmează a fi abordate se referă la modul în care îi împiedică viața sexuală începută prea devreme să își găsească adevărata dragoste, de ce pare dificil să își găsească tinerii jumătatea sau de ce anumite relații au eșuat etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7888 secunde