€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Eveniment important, organizat de Universitatea Maritimă din Constanța

Ştire online publicată Luni, 13 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Universitatea Maritimă din Constanța organizează miercuri, 15 mai, manifestarea științifico-tehnologică „Tinerii și Energia Verde”, dedicată elevilor și studenților constănțeni. Evenimentul va avea loc în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța – Dobrich, Liga Studenților Universității Maritime din Constanța și licee din județul Constanța.


Activitatea are ca scop încurajarea tinerilor și a viitorilor specialiști în domeniul mediului în utilizarea surselor de energie regenerabilă și conștientizarea necesității unui mediu curat.


Manifestarea va fi structurată pe 3 secțiuni care vor cuprinde concursurile “Cea mai bună echipă verde” și „100 de idei de reciclare a ambalajelor”, activități în care tinerii vor avea ocazia de a-și dezvolta și expune preocupările pentru un mediu curat, precum și o sesiune științifică de prezentare de postere în cadrul căreia tinerii își vor face cunoscută viziunea cu privire la importanța penetrării energiei verzi în domenii de activitate specifice zonei. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8709 secunde