Eveniment important, organizat de Universitatea Maritimă din Constanța

186
Eveniment important, organizat de Universitatea Maritimă din Constanța - umc14607246371549458062-1557748618.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța organizează miercuri, 15 mai, manifestarea științifico-tehnologică "Tinerii și Energia Verde", dedicată elevilor și studenților constănțeni. Evenimentul va avea loc în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța – Dobrich, Liga Studenților Universității Maritime din Constanța și licee din județul Constanța.


Activitatea are ca scop încurajarea tinerilor și a viitorilor specialiști în domeniul mediului în utilizarea surselor de energie regenerabilă și conștientizarea necesității unui mediu curat.


Manifestarea va fi structurată pe 3 secțiuni care vor cuprinde concursurile "Cea mai bună echipă verde" și "100 de idei de reciclare a ambalajelor", activități în care tinerii vor avea ocazia de a-și dezvolta și expune preocupările pentru un mediu curat, precum și o sesiune științifică de prezentare de postere în cadrul căreia tinerii își vor face cunoscută viziunea cu privire la importanța penetrării energiei verzi în domenii de activitate specifice zonei. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8039 secunde