Eveniment important la Universitatea Maritimă din Constanța!

335
Eveniment important la Universitatea Maritimă din Constanța! - regatauniversitatilor-1435575699.jpg

Articole de la același autor

În data de 1 iulie 2015, Universitatea Maritimă din Constanța va organiza cea de-a IX-a ediție a Regatei Universităților din Constanța, eveniment devenit o tradiție în comunitatea locală.  


Regata se va desfășura pe Lacul Siughiol, începând cu ora 10,30, și va cuprinde două probe de concurs: Canoe 10+1 (se va vâsli pe o distanță de aproximativ 1.000 m) și Yachting - clasa Ypton 22 (se va naviga pe un poligon triunghiular de minim 3.000 m, în sistem de match race). La concursul de canoe și yachting fiecare echipă concurează pe ambarcațiunile 10+1 si Ypton 22  puse la dispoziție de Universitatea Maritimă din Constanța. 


Proba Canoe 10+1 se va desfășura conform regulilor în vigoare ale federației de specialitate. Concursul de yachting se va desfășura conform regulamentului ISAF 2005-2008, a adăugirilor aduse acestuia și a prevederilor federației române de specialitate.

Suporterii și reprezentanții mass-media sunt invitați să asiste la concurs din incinta bazei nautice a Universității Maritime din Constanța, în locurile special amenajate pentru aceștia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4612 secunde