Eveniment important la Pavilionul Expozițional din Constanța

Joi, 16 Mai 2019
210
Sâmbătă 18 mai 2019 și duminică 19 mai 2019, în intervalul orar 10.00-15.00, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" participă la prima ediție a Târgului Ofertelor de Educație pentru petrecerea timpului liber "Să ne cunoaștem-EDUCAȚIE, SPORT ȘI SPONSORI". Acesta va fi organizat la PAVILIONUL EXPOZIȚIONAL CONSTANȚA la sfârșitul acestei săptămâni.

Proiectul este realizat cu sprijinul și in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Activitatea Teatrului "Căluțul de mare", din cadrul acestui proiect, va cuprinde mini-ateliere de teatru pentru copii și tineret, vizitatorii se vor putea informa în legătură cu diferite spectacole ale instituției și îi vor cunoaște pe îndrăgiții actori ai teatrului de păpuși: Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Arina Cojocaru, Andrei Stroescu, Grațian Prisacariu.

"Menționăm că, în zilele de sâmbătă și duminică, cu ajutorul Centrului Multicultural "JEAN CONSTANTIN", va fi proiectat filmul pentru tineret HAPPY END, începând cu orele 13.00, accesul fiind liber! Vă așteptăm cu mult drag!!", anunță reprezentanții Teatrului.

Pagina a fost generata in 0.4019 secunde