Eveniment elitist franco-român, la Constanța

191
Eveniment elitist franco-român, la Constanța - eveniment-1562857082.jpg

Articole de la același autor

Evenimentul "Valurile înfrățirii franco-române - pe firul sonorităților etno-balcanice de la Sena la Pont Euxin" se va desfășura, astăzi, între orele 18.00 - 20.00, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare". Acesta are loc în cadrul Festivalului "Nomad Europa au levant de l’ Europe".

Proiectul este organizat de către asociația franceză "Hop & Rats", în colaborare cu Comunitatea Elenă "Elpis" Constanța și Uniunea Democrată Turcă din România. În cadrul acestei activități, vor urca pe scenă: Opera de copii "Pinocchio", mezzosoprana Tatiana Mironov și pianistul Dorian Pârvu, Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă din Constanța, ansamblurile "Șirinler", "Elpis Junior" și "Tekir" etc.

Temele dezbătute și momentele artistice vor fi: "Franța văzută prin prisma pictorilor români" - proiecție de picturi, după care veți avea ocazia de a admira dansuri etnice și scurte recitări de poezie. La acestea se adaugă "Importanța plurilingvismului și a francofoniei în spațiul dobrogean", "Eu, Tu și Eternitatea" - moment muzical și proiecție de creație.

Organizatorii adresează invitația de a-i onora cu prezența pe toți iubitorii de clasic și toți cei ce au curiozitatea de a cunoaște puțin din ceea ce înseamnă îngemănarea culturii celor două popoare.

Intrarea este gratuită. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1404 secunde