Mai multe ştiri online:

Eveniment de excepție, la Constanța. Teatru în aer liber, în parcul Tăbăcărie

Ştire online publicată Vineri, 25 August 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
Festivalul Mondial de Arte și Interculturalitate „Ovidius” continuă cu seria de activități culturale adresate constănțenilor și prezintă, în premieră absolută, spectacolul de teatru „Viața și pătimirile lui Ovidius Publius Naso”, de Paul Miron. Evenimentul are loc, deseară, de la ora 20.30, în parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru.

Spectacolul se adresează publicului larg pe o scenă neconvențională în aer liber, accesul fiind gratuit. Distribuția este alcătuită din studenți, absolvenți și profesori ai Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”, care este partener principal în cadrul proiectului.

Spectacolul, care va fi pus în scenă și luni, 28 august, în aceeași locație, de la ora 20.30, presupune o desfășurare complexă de forțe artistice, capabilă să reunească diferite arte ale spectacolului, care împreună să pună în evidență valoarea reprezentației teatrale. Acest spectacol va cuprinde o operă de creație muzicală, originală, pusă în valoare de instrumentiști ce vor cânta live în spectacol, actori și dansatori. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3261 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7221 secunde