Eveniment caritabil la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Ştire online publicată Joi, 07 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Vineri, 8 martie, începând cu ora 17.00, va avea loc în foaierul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, un eveniment caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Medical „Focus” (compartimentul de Onco-Hematologie Pediatrică de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța), dar și copiilor nou- născuți, din sud- estul României. Aceștia vor avea, anul acesta, o secție modernă de Terapie Intensivă în spitalul din Constanța.


Acțiunea a fost posibilă datorită Asociației „Dăruiește Aripi”, dar și a artistei Dana Nălbaru, care s-a implicat în proiect. „Pentru a ajuta un număr cât mai mare de copii, avem nevoie de sprijinul fiecărui om generos. Fiecare donație poate fi o șansă în plus la viață pentru un copil, care va fi îngrijit mai bine în orașul lui, în țara lui. Vrem ca această seară a celebrării femeilor să fie o amintire de neuitat pentru toți cei prezenți și un semn de generozitate pentru cei mici”, a declarat Alina Pătrăhău, fondatoarea asociației.
Cu această ocazie, Dana Nălbaru va vorbi despre modul în care iubirea se transformă în generozitate și viață cu adevărat împlinită. Evenimentul va continua cu un program de arii celebre, recital de poezie și o expoziție de pictură, unde vor fi licitate lucrări în beneficiul asociației. 


Unele dintre cele mai prestigioase voci de operă și operetă ale României: Daniela Vlădescu, Ana Maria Donose (prim solista Operei Naționale din Iași) Cosmin Marcovici (tenor, directorul Teatrului Național din Iași), Ștefan Popov (Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” din București), Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache și mulți alții, împreună cu actori și artiști plastici consacrați, își vor uni forțele pentru a susține binele copiilor.
În plus, comunitatea de oameni generoși va interacționa în cadrul unui cocktail elegant, urmat de spectacolul de operetă „Liliacul” de Johann Strauss fiul. 


Biletele la acest eveniment, care sunt donații recomandate către „Dăruiește Aripi”, sunt disponibile pe daruiestearipi.ro și facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.824 secunde