EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Ore suplimentare pentru elevii cu note mici la simulare

171
EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Ore suplimentare pentru elevii cu note mici la simulare - studenti84887000-1554198448.jpg

Articole recomandate

Elevii vor petrece mai multe ore în unitățile de învățământ înainte de examenele din vară.


Rezultate dezastroase în urma simulărilor pentru examenele din vară. În București, există 20 de școli în care niciun elev nu a reușit să promoveze simularea pentru Evaluarea Națională sau Bacalaureat.

În București, 64 de licee și 55 de școli gimnaziale vor intra în monitorizarea Inspectoratului Școlar. Profesorii vor face pregătire suplimentară cu elevii nepregătiți. Patru săptămâni de pregătire vor fi organizate în aprilie și mai. Profesorii nu vor fi plătiți în plus pentru orele suplimentare. Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, consideră ca învățătorii mai au ore suficiente în norma didactică pentru pregătirile programate.

''Am emis ordine de serviciu, vom trimite echipe de profesori metodiști pt a-i indruma și sprijni pe profesorii acestor școli să vadă problemele acestor rezultate nefericite" a comentat Ioana Neacșu, inspector școlar.

Ministerul Educație a cerut tutror inspectoratelor școlare din țară să ia anumite măsuri având în vedere că mai sunt doar 3 luni până la examenele din vară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5251 secunde