Evaluare Națională 2015. Rezultatele anchetei de la Școala Tuzla

599
1
Evaluare Națională 2015. Rezultatele anchetei de  la Școala Tuzla - tuzlascoalagenerala385-1435252036.jpg

Articole de la același autor

La finalul celei de-a doua probe scrise a Evaluării Naționale, miercuri, 24 iunie, prin Telverde, a fost făcută o sesizare anonimă la Ministerul Educației, precum că un profesor de la Școala Gimnazială nr. 1 din Tuzla ar fi ajutat câțiva elevi

dintr-o clasă să rezolve problemele de la matematică.

Imediat s-a decis solicitarea tuturor înregistrărilor pentru a se stabili dacă se confirmă sesizarea făcută direct la București, iar comisia județeană de la Evaluarea Națională, al cărei președinte este prof. Alina Diana Codreanu, a analizat imaginile de pe camerele video din timpul examenului.

Ieri, ISJ Constanța a făcut public faptul că, în urma vizualizării imaginilor, s-a decis că nu există nicio suspiciune de fraudă.

"Profesorii și-au îndeplinit atribuțiile prevăzute de metodologie. Vizualizarea înregistrărilor s-a făcut în prezența reprezentantului Comisiei naționale", a mai declarat consilierul de imagine al ISJ Constanța.

Comentează știrea

cvLtozwiELEwKMMQ
6 decembrie 2016
uXUhTyFKQkq

BJ6vk6 vgwmvuclzeej, [url=http://qvnialzseshs.com/]qvnialzseshs[/url], [link=http://lartofjwbtlh.com/]lartofjwbtlh[/link], http://fgueeheoyida.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2674 secunde