Ești pasionat de robotică? Poți urma cursuri online!

264
Ești pasionat de robotică? Poți urma cursuri online! - cursuriderobotica-1583964451.jpg

Articole de la același autor

Elevii pasionați pot urma acum cursuri online de robotică. Banca Comercială Română și Nextlab.Tech au lansat platforma nextlab.tech, pentru învățarea informaticii și roboticii, ca parte a programului România Tech Nation.


Pe platformă, elevii pot beneficia de resurse de învățare și webinarii prin YouTube, precum și de un asistent de învățare bazat pe inteligență artificială. În plus, platforma găzduiește cel mai mare concurs național de robotică din România, care se adresează elevilor cu vârste cuprinse între opt și 16 ani. Competiția este înscrisă în calendarul Ministerului Educației și Cercetării.


Concursul este organizat în două faze: prima se desfășoară online, cu roboți virtuali, iar cea de-a doua presupune construirea unor roboți fizici. Trecerea din prima fază în cea de-a doua se face pe baza unui test transdisciplinary, în intervalul 15 - 30 aprilie 2020. În urma rezultatelor de la test și a unui eseu motivațional vor fi selectați beneficiarii celor 500 de kituri gratuite pentru construirea roboților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Martie 2020
Stire din Eveniment : Premii pentru elevii din Medgidia
Pagina a fost generata in 0.38 secunde