Ești de acord cu introducerea clasei pregătitoare?

635
1
Ești de acord cu introducerea clasei pregătitoare? - 11clasapregatitoarecp015a14d05d1-1330612628.jpg
Plângerea intentată de părinții care au cerut anularea ordinului Ministerului Educației privind introducerea clasei pregătitoare a fost respinsă, ieri, de magistrații Curții de Apel.

Așa încât, părinții ai căror copii împlinesc 6 ani până la data de 31 august 2012 au obligația de a-i înscrie în învățământul primar, în caz contrar fiind sancționați. Copilul de 6 ani trebuie înscris fie în clasa pregătitoare, fie în clasa I, dar cu recomandare în urma evaluării psihosomatice.

Începând de ieri, timp de două săptămâni, toți cei interesați pot contribui cu propuneri constructive pe marginea materiilor propuse de minister pentru studiu în clasa pregătitoare. Pot fi trimise propuneri la adresa de e-mail [email protected] sau, în scris, pe adresa MECTS (str. General Berthelot nr. 28-30, București, sector 1, cod 010168).

Dacă va ține cineva cont de părerile românilor este o altă poveste. 

Comentează știrea

mihaela
2 martie 2012
scoala la copii de 6 ani

da sunt deacort pentru scoala de 6 ani dar la noi an provincie unde stau eu trebuie ca un copil de 6 ani sa se scoale la ora 6 ssa iasa an strada mai ales iarna sa vina masina de scoala sa ai preia daca vine , sau sa mearga la scoala cum fac copii mai mari pa jos sau cu carutele frig sau ploi ger sau ninsori iar un copil de 6 ani rezista sau nu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5528 secunde