€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Este week-end? Haideți la film!

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Aveți o oră-două libere și nu știți ce să faceți? Vă spunem noi! Mergeți la Cinema City Tomis Mall, la film. Pentru acest week-end, vă facem câteva sugestii. „Versuri pocite”, cu Gábor Reisz, Katica Nagy, Zsolt Kovács, Katalin Takács este o comedie de 97 minute, care povestește cum viața lui Tamás Merthner, de 33 de ani, este dată peste cap atunci când prietena sa, Anna îi dă papucii, chiar la Paris, unde ea se află cu o bursă. Plângându-și de milă, Tamás începe să caute în propriul său trecut răspunsul la întrebarea dacă într-adevăr poți trăi dragostea doar după ce practic ai pierdut-o. Determinat să-și rezolve problemele personale, amintirile îl fac pe Tamás să vadă cât de debusolată este lumea care-l înconjoară, oferindu-ne astfel o reflexie foarte subiectivă asupra societății contemporane din Ungaria.


Pelicula „Ma”, cu Octavia Spencer se adresează acelor persoane cărora le plac filmele horror. Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu mai mulți adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.


Mult așteptatul „X-Men: Dark Phoenix”, cu Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner va ajunge, și el, pe marile ecrane. 


În „Dark Phoenix”, X-Men se confruntă cu cel mai formidabil și puternic dușman: chiar unul de-al lor, Jean Grey. În timpul unei misiuni de salvare în spațiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forță cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forță nu numai că o face infinit mai puternică, dar mult mai instabilă. Luptând cu această entitate din interiorul ei, Jean își dezlănțuie puterile în moduri pe care ea nu le poate înțelege și pe care nu le poate înfrâna. Când Jean scapă de sub control și îi rănește pe cei pe care îi iubește cel mai mult, începe să descopere legătura care îi ține pe X-Men împreună. 
Acum, odată cu destrămarea acestei familii, ei trebuie să găsească o cale de a se uni, nu numai pentru a o salva pe Jean, ci și pentru a salva planeta de străinii care doresc să declanșeze această forță și să conducă galaxia.


Un alt titlu interesant, dar pentru copii, de data aceasta, este „Terra Willy: Rătăcit prin Galaxie”, cu Edouard Baer, Jason Canning, Barbara Tissier, Marie-Eugénie Marechal, Guillaume Lebon, Timothé Vom Dorp. În această comedie, eroul principal călătorește prin spațiu, dar, la un moment dat, nava cu care se deplasa este distrusă, iar Willy este separat de părinții lui și aterizează cu capsula pe o planetă sălbatică și încă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboțelul care are grijă de supraviețuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7113 secunde