"Escrocii", din nou la Teatrul de Stat

216
1

Articole de la același autor

Sâmbătă, 30 mai, cu începere de la ora 19, constănțenii sunt invitați la Teatrul de Stat, la spectacolul "Escrocii", de Robert Lamoureux.

Bogdan Caragea semnează regia artistică și muzica, iar scenografia îi aparține lui Ovidiu Pascal.

Nina Udrescu, Luiza Sarivan, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Liviu Manolache, Bogdan Caragea, Alexandru Mereuță, Gelu Ciobanu, Alice Safta, Izabele Bumbac, Georgiana Bumbac, Cristiana Nițu sunt actorii care vor urca pe scenă pentru a vă descreți frunțile. Tariful unui bilet este cuprins între 15 și 25 lei.

v v v

Duminică, 31 mai, începând cu ora 19, la Teatrul de Stat din Constanța, artiștii constănțeni vor juca în "Menajeria de sticlă", una din cele mai jucate piese ale celebrului dramaturg american Tennesse Williams, laureat al premiului Pulitzer.

Diana Mititelu semnează regia și ilustrația muzicală, iar scenografia îi aparține lui Titus Ivan.

Marian Adochiței, Nina Udrescu, Lana Moscaliuc, Andrei Cantaragiu sunt actorii care fac parte din distribuție. 

Comentează știrea

catalin
25 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde