Emoții pentru profesori! Mâine, proba scrisă pentru examenul de titularizare

151
Emoții pentru profesori! Mâine, proba scrisă pentru examenul de titularizare - titularizare1427314436-1436873431.jpg

Articole de la același autor

Mâine, 817 candidați vor susține proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, în trei unități de învățământ (Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Colegiul Național "M. Eminescu" și Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații).


Proba scrisă începe la ora 10.00, iar accesul candidaților în centrul de concurs este permis în intervalul 8 - 9, pe baza actului de identitate valabil. După primirea subiectelor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore.
Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 20 iulie, contestațiile se depun în perioada 20-21 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 24 iulie 2015.


Candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).


Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământ din acest an, au fost publicate 165 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (Educatoare: 37, Învățător/ profesor pentru învățământul primar: 50, Limba engleză: șapte, Limba franceză: șase, Limba și literatura română: unul, Matematică: opt etc.) și 1.390 pentru angajare pe perioadă determinate (suplinitori).


Toate actele normative care reglementează organizarea și desfășurarea concursului, repartizarea candidaților, precum și programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța: http://www.isjcta.ro/?cat=240.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2551 secunde