Emoții la titularizare. Astăzi, vor fi publicate rezultatele

594
Emoții la titularizare. Astăzi, vor fi publicate rezultatele - titularizare-1500303436.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației va face publice, astăzi, rezultatele inițiale la proba scrisă a concursului de titularizare. Candidații care nu sunt mulțumiți de note pot depune contestație tot astăzi sau cel mai târziu mâine. Notele finale vor fi aflate pe 25 iulie.

La Constanța, deși inițial s-au înscris la concurs 818 candidați, 110 au absentat și 93 s-au retras în timpul examenului. Un candidat care susținea proba scrisă la disciplina Educație fizică și sport a fost eliminat din examen după ce a fost prins folosind căștile de la telefon.

Candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante /rezervate în învățământ din acest an, în județul Constanța au fost publicate 207 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată și 1.700 complete și incomplete pentru angajare pe perioadă determinată.

Nota obținută la proba scrisă are o pondere de 75 la sută în media de repartizare. Pentru a fi angajați pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică și inspecția specială la clasă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică și inspecția specială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0276 secunde