"Eminescu", frate cu turcu

724

Articole de la același autor

În perioada 18-25 septembrie, o delegație formată din 10 elevi și doi profesori, coordonată de directorul liceului Cavusoglu Kardes Altinoluk, Balikesir, Turcia, se află în vizită la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța, în urma parteneriatului semnat între cele două instituții.

Pe agenda oaspeților se află o vizită oficială la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, la Direcția Județeană de Sport, Constanța, un tur al orașului și al Centrului Vechi, al litoralului și al Geamiei din Constanța, vizitarea Muzeului de Științe ale Naturii și a Muzeului de Istorie și Arheologie din Constanța.

De asemenea, mai este programată o întâlnire cu reprezentanții Uniunii Turco-Tătare din Constanța, participarea la o oră de curs la Liceul Internațional de Informatică Constanța, dar și participarea la anumite ore de curs (limba română, limba engleză) și la o sesiune de comunicări științifice organizate în cadrul Colegiului Național "Mihai Eminescu".

Echipa de proiect de la Colegiul "Eminescu" este alcătuită din 15 elevi, director prof. dr. Camelia Ciurescu, director adjunct Stelian Marinescu, consilier educativ prof. Mariana Neacșu, prof. Amet Bedrie, prof. Magda Mihai, prof. Felicia Skolka și prof. Anka Nicolescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Site de "urgențe matematice"
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : 180 lei, "Bani de liceu"
Pagina a fost generata in 1.9584 secunde