Elvis Presley va oficia ceremoniile de Valentine’s Day la Maritimo!

261
2
Elvis Presley va oficia ceremoniile de Valentine’s Day la Maritimo! - elvis-1392286278.jpg

Articole de la același autor

De Ziua Îndrăgostiților, Maritimo Shopping Center îi așteaptă pe constănțeni într-un cadru cu totul special, în care fantezia nu are limite și unde toate dorințele se îndeplinesc. 


Fie că își doresc să se căsătorească sau să divorțeze pentru 24 de ore, toți doritorii o pot face în stil "Vegas", avându-l ca maestru pe însuși "The King", Elvis Presley, care va oficia ceremoniile. O structură specială a fost pusă la dispoziție de către Maritimo cu această ocazie - un altar, unde "The King" va oferi certificate de căsătorie sau de divorț, după caz, și va interpreta, live, unul dintre faimoasele sale hituri, celebre în lumea întreagă și fredonate de toate generațiile.  


Mai mult decât atât, Maritimo Shopping Center are o ofertă de nerefuzat, lansată cu ocazia Valentine’s Day. Cuplurile care se fotografiază în fața Turnului Eiffel (o altă surpriză pregătită tot de organizatorii centrului comercial - o replică de cinci metri a celebrului turn parizian) și trimit fotografiile pe adresa [email protected] participă la un concurs unde pot câștiga bilete la concertul lui Justin Timberlake, de la Paris, de pe 26 aprilie 2014 și biletele de avion până la destinație, care sunt oferite de Turkish Airlines Constanța pe ruta Constanța - Paris și retur. 




Comentează știrea

Maria
13 februarie 2014
La ce ora au loc "Casatoriile" de o zi ?

La ce ora au loc "Casatoriile" de o zi ?

Mihaela
13 februarie 2014
De ce nu scrieti stirea completa ?

La ce ora are loc evenimentul ?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Seară Lirică la Teatrul "Oleg Danovski"
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Cum arată casa visurilor tale?
Pagina a fost generata in 1.9299 secunde