Elita matematicii constănțene, la clasa a IV-a

1086
3
Elita matematicii constănțene, la clasa a IV-a - elitamatematicii-1476377096.jpg

Articole de la același autor

La Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", a avut loc testul de admitere în Centrul Județean de Excelență în Matematică, la care au participat 232 de elevi constănțeni, cei mai mulți dintre ei de la școli de prestigiu ale municipiului, precum "Mihai Viteazul", "Gheorghe Țițeica", "Dan Barbilian", "Ion Jalea". 


Rezultatele publicate relevă faptul că au fost admiși 31 de elevi, conform punctajului obținut, de minim 60. Lista este deschisă, cu 94 de puncte, de Alexandra Barbu (Școala nr. 29), Mara Ismăileanu (Școala nr. 28) și Ioana Nacea (Școala nr. 12). 


În vederea formării lotului repre-zentativ al județului Constanța, care va reprezenta județul nostru la Olimpiada Internațională de Matematică din 2018, la Alba Iulia, inspectorul de specialitate, prof. Daniela Bălănescu, a avut inițiativa înființării Centrului de Excelență, pentru elevii claselor V- VII. 


Alături de colegii care s-au impli-cat voluntar în pregătirea elevilor capabili de performanță în mate-matică, au venit profesori pensio-nari cu experiență în activitatea de performanță, precum și cadre universitare. 


Activitățile Centrului Județean de Excelență la Matematică Constanța se desfășoară la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", sâmbăta, între orele 10-12, conform planificării existente pe site-ul centrului, http://cjemcta.wikispaces.com. 


Comentează știrea

Nedumeritul
13 octombrie 2016
Elita matematicii constănțene, la clasa a v-a

Oare asa de bine se documentează doamna Anghel pentru fiecare subiect? Sau vede în viitor? Testarea pentru admiterea la centrul de excelenta a copiilor din clasa a v-a va avea loc sâmbătă, 15 octombrie 2016. Dar dacă doamna jurnalist știe deja cine și ce punctaj o sa obțină...

Cetatean
14 octombrie 2016
Putina atentie

Nu este prima data cand doamna Anghel greseste...s-a intamplat sa ia interviuri unor oameni de cultura, profesori, sa scoata din context anumite informatii, sa dea publicitatii opinii mentionate la "off the record"...ar trebui analizata putin situatia...poate fi orice dar nu jurnalist..dar poate reuseste sa se "indrepte"...

samson
14 octombrie 2016
centrul de excelenta si testarile

ar trebui scuturata putin aceasta dn Anghel. noi am fost informati ca sambata se va da testarea. SAMBATA, 15 octombrie. pe bune, stiti si cine si cu ce punctaj ?? Doamne, rusinos.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.472 secunde