Sărbătoare la Școala "George Enescu" din Năvodari

Elevii, provocați la concursuri de stand-up comedy și kendama

347
Elevii, provocați la concursuri de stand-up comedy și kendama - scoalaenescunavodari-1496853345.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "George Enescu" din Năvodari este în sărbătoare, astăzi. În fiecare an, pe 8 iunie, instituția de învățământ aniversează Ziua școlii, prilej numai bun de activități artistice și educative. 


Deschiderea festivă va avea loc în amfiteatrul școlii, începând cu ora 9, când se va derula un program de prezentare a școlii pentru a-i familiariza pe toți cei prezenți cu activitățile instituției. Vor participa elevi, părinți, cadre didactice și sunt invitați reprezentanți ai ISJ Constanța și ai administrației publice locale. 


La acest eveniment, va fi prezentă o delegație formată din opt cadre didactice și 12 elevi de la Școala Gimnazială "Principesa Maria" din Sinaia, cu care unitatea din Năvodari derulează un amplu proiect de parteneriat. Această delegație va participa, cu acest prilej, și la cea de-a III-a ediție a Concursului național Diversitas, înscris în CAEN 2017. 


Începând cu ora 9.30, este programat un spectacol susținut de elevii școlii, iar apoi se vor decerna premiile mult așteptate la concursul de lectură "Slalom printre lecturile copilăriei". Câștigătorul acestui concurs va obține o bicicletă, iar toți ceilalți participanți se vor bucura de premii surpriză. Acest concurs este o inițiativă pentru stimularea lecturii în rândul elevilor, fiind conceput ca proiect la nivelul școlii începând din luna februarie a acestui an. 


De la ora 11.00, vor avea loc diverse activități educative, tematice și pe ateliere, concursuri sportive și de divertisment într-o atmosferă de sărbătoare și de bucurie: finala campionatului de fotbal, concurs de talente, concurs de cultură generală, stand-up comedy, concurs kendama. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3133 secunde