Elevii medgidieni luptă împotriva cancerului și a violenței

153
Elevii medgidieni luptă împotriva cancerului și a violenței - elevimedgidieni-1412266641.jpg

Articole de la același autor

În Piațeta Decebal din municipiul Medgidia, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu", Primăria Municipiului Medgidia, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România - Filiala Medgidia, Biblioteca Municipală Medgidia - Filiala Nord, Casa de Cultură "I. N. Roman" și Liga Femeilor Constanța au organizat un flash mob sub deviza "Descoperit la timp, cancerul la sân poate fi învins!". 


Această cauză a fost susținută de voluntarii Bibliotecii Municipale Medgidia - Filiala Nord, ansamblul "Pandelașul", ansamblul "Karasu", clubul de dans modern "Pescărușii". Pentru că această campanie s-a dorit a fi una cu impact asupra unei cât mai vaste categorii de persoane, inclusiv adolescenți, elevii Liceului "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, coordonați de prof. Denise Giuglea și împreună cu director Elena Carmen Bratu și prof. Gabriela Ioniță, au oferit fundițe roz, simbolul luptei împotriva cancerului la sân. 


Săptămâna aceasta, și Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia a luat parte la activitățile organizate de Inspectoratul General de Poliție având ca temă prevenirea violenței și a criminalității. 


După ce au participat la evenimentul de lansare, care a avut loc la Casa de Cultură "I. N. Roman" din Medgidia, elevii liceului au participat, în fiecare zi, la activitățile care au fost derulate pe tema prevenirii violenței, în cadrul orelor de dirigenție. La activități au luat parte cadre din Poliția Municipală Medgidia, care au prezentat pericolele comportamentelor violente atât în familie, cât și în societate. Între temele abordate merită menționate "De la violență la criminalitate, un pas", "Drogul și alcoolul, pericolele din viața mea", "Spune NU violenței". 


Alte activități derulate au vizat și aspecte artistice, elevii au creat eseuri, melodii și sloganuri anti-violență. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Trupa BZN,  pe scena de la Medgidia
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Sănătate : Broccoli, leguma care previne cancerul
Pagina a fost generata in 0.881 secunde