Elevii Liceului Teoretic "Traian" omagiază Ziua Dobrogei!

247
1
Elevii Liceului Teoretic

Articole de la același autor

În săptămâna 9-14 noiembrie, elevii și profesorii Liceului Teoretic "Traian" organizează o serie de manifestări dedicate Zilei Dobrogei, desfășurate sub deviza "Dobrogea: trecut, prezent și viitor!". Dintre acestea amintim proiectul "Dapyx - Primul Rege Get care a înfruntat Imperiul Roman", realizat în colaborare cu Fundația DANAIS și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, cu participarea claselor a VI-a și a VIII-a, coordonați de prof. Dorina Chivu, precum și participarea la simpozionul științific cu tema "Dobrogea: 137 de ani de la revenirea la patria-mamă" desfășurat la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, cu participarea elevilor clasei a XI-a G, coordonați de prof. Dorina Chivu, Mirela Myrone și Gabriel Stratenie.


Vineri, 13 noiembrie, ora 11.00, vor depune coroane la Monumentul Eroilor, cu acest prilej evocând evenimentele care au dus la obținerea independenței și reintegrarea Dobrogei la Statul Român, cu participarea elevilor claselor a VIII-a, coordonați de prof. Mirela Voicu și Monica Astăluș.


Comentează știrea

Angela
13 noiembrie 2015
interesant

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0137 secunde