Elevii Liceului "Hurmuzescu" s-au întrecut în expoziții culinare
Articole de la același autor
Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
12 Octombrie 2018
Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
20 Octombrie 2018
Atentat la siguranța elevilor de la Școala "Mihai Viteazul"! Gardul vechi de 50 de ani poate cădea oricând peste copii
24 Septembrie 2018
ȘCOALA 29, ÎN DOLIU! "Porțile sunt deschise pentru toți foștii elevi"
21 Septembrie 2018
"Profesorii care propun opționalele trebuie să ofere și suportul de curs pentru ele"
03 Octombrie 2018
La fel ca și anul trecut, elevii Liceului "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia au organizat, săptămâna trecută, o expoziție culinară care a avut ca tematică "Asociațiile agricole - cheia alimentației pentru omenire".
Potrivit directorului instituției de învățământ, Carmen Elena Bratu, elevii au format o piramidă a alimentelor de bază, respectiv cereale, făinoase, legume, lactate și nu numai, pentru a prezenta materia primă care trebuie folosită la prepararea hranei.
După aceea, fiecare clasă participantă s-a întrecut în a prepara ceva cât mai sănătos, dar și gustos. Profesorii coordonatori Claudia Pestrițu, Maria Simion, Daniela Sandu și Cătălin Bouariu au decis că toți elevii au reușit să pregătească preparate de nota 10, care au întrunit toți factorii impuși de tema concursului. La finalul zilei, elevii au gustat din preparatele fiecărei echipe în parte, au realizat un brainstorming cu informațiile pe care le-au aflat despre acest subiect și au primit feedback pozitiv de la profesorii organizatori.
Potrivit directorului instituției de învățământ, Carmen Elena Bratu, elevii au format o piramidă a alimentelor de bază, respectiv cereale, făinoase, legume, lactate și nu numai, pentru a prezenta materia primă care trebuie folosită la prepararea hranei.
După aceea, fiecare clasă participantă s-a întrecut în a prepara ceva cât mai sănătos, dar și gustos. Profesorii coordonatori Claudia Pestrițu, Maria Simion, Daniela Sandu și Cătălin Bouariu au decis că toți elevii au reușit să pregătească preparate de nota 10, care au întrunit toți factorii impuși de tema concursului. La finalul zilei, elevii au gustat din preparatele fiecărei echipe în parte, au realizat un brainstorming cu informațiile pe care le-au aflat despre acest subiect și au primit feedback pozitiv de la profesorii organizatori.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 18 Octombrie 2018
Luni, 08 Octombrie 2018
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Luni, 01 Octombrie 2018
Luni, 24 Septembrie 2018
Miercuri, 12 Septembrie 2018
Luni, 01 Octombrie 2018
Marţi, 25 Septembrie 2018
Joi, 20 Septembrie 2018