Elevii Liceului de Marină, vizitați de polițiști

273
Elevii Liceului de Marină, vizitați de polițiști - eleviiliceului2-1550184072.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au vizitat, în cursul zilei de ieri, elevii Liceului de Marină, unde au desfășurat activități informative - preventive referitoare la comportamentul antisocial, discriminare și violența în școli. 


Astfel, cu scopul de conștientizare a consecințelor grave, care se pot răsfrânge asupra tinerilor, din pricina violenței, polițiștii constănțeni le-au prezentat liceenilor materiale video privind răspunderea penală a minorilor, oferindu-le în acest sens sfaturi și răspunsuri. 


Totodată, în cadrul acestei activități, polițiștii i-au încurajat pe adolescenți să ceară ajutorul părinților, profesorilor și polițiștilor, ori de câte ori se confruntă cu un comportament agresiv din partea colegilor sau al prietenilor.

"Activitățile derulate se subscriu obiectivelor Priorități locale de prevenire a delicvenței juvenile și a victimizării minorilor și campaniei «Ia atitudine! Împreună pentru siguranța ta!"». În cadrul activității, au participat și reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane!", au declarat cei de la IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Sărbătoarea Liceului de Marină
Pagina a fost generata in 2.1775 secunde