Elevii Liceului "Cotovu" din Hârșova își aleg responsabil cariera

260
Elevii  Liceului

Articole de la același autor

Timp de 18 luni, Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" din Hârșova este beneficiarul unui proiect POSDRU cu titlul "Construiește-ti cariera, pas cu pas! Consiliere și orientare profesională pentru elevii din regiunile Centru și Sud-Est".

Elevii hârșoveni au participat la o primă activitate care a constat în vizitarea sediului Universității "Ovidius" din Constanța, prilej cu care au făcut cunoștință cu facultățile, specializările, cerințele sistemului universitar. În această activitate au fost implicați 90 de elevi și șase cadre didactice de la liceu, coordonate de prof. Alexandru Bujeniță, elevi care, în final, s-au arătat încântați de un asemenea demers.

"Este foarte important pentru noi să vedem cum arată în realitate o universitate, să înțelegem sistemul lor de funcționare. Toate aceste informații ne ajută să luam decizia corectă în alegerea carierei și a locului de formare universitară", declară Bianca Ciurea, elevă în clasa a XII-a.

Proiectul a fost obținut de Asociația Donit din Brașov, în calitate de beneficiar, împreună cu partenerii: Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Universitatea "Ovidius" din Constanța, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu și Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4675 secunde