Elevii intră în vacanță

191
Elevii intră în vacanță - evaluarenationala134082686113544-1356005560.jpg

După terminarea cursurilor de vineri, 21 decembrie, elevii din învățământul preuniversitar și preșcolarii vor intra în vacanța de iarnă, care va avea o durată de trei săptămâni, potrivit structurii anului școlar aprobată de Ministerul Educației.
Astfel, elevii și preșcolarii vor reveni în unitățile de învățământ la 14 ianuarie pentru cursurile celui de-al doilea semestru al anului de învățământ.


Următoarea vacanță pentru elevii din învățământul preuniversitar și preșcolari va fi cea de primăvară, care va avea loc între 6 și 14 aprilie. Totodată, săptămâna 1-5 aprilie 2013 din semestrul al doilea va fi dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!", care va avea un orar specific.


Cursurile celui de-al doilea semestru al anului școlar se vor încheia la 21 iunie. Pentru clasele terminale din învățământul liceal cursurile celui de-al doilea semestru al anului școlar se vor încheia la 31 mai. Pentru clasa a VIII-a, anul școlar are 36 de săptămâni din care durata cursurilor este de 35 de săptămâni, o săptămână fiind dedicată desfășurării evaluării naționale. Totodată, cursurile claselor a VIII-a se vor încheia la 14 iunie. Vacanța de vară va începe la 22 iunie și se va încheia la 15 septembrie.


Și studenții vor intra vineri în vacanța de iarnă, durata acesteia fiind, însă la majoritatea instituțiilor de învățământ superior, de doar două săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cursuri suspendate în județ
Pagina a fost generata in 0.3871 secunde