Elevii din Poarta Albă au sărbătorit culorile toamnei

198

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 din Poarta Albă și preșcolarii Grădiniței cu orar normal nr. 1 din aceeași localitate au participat la activitățile cultural-artistice din cadrul proiectului, devenit tradiție a acestei unități de învățământ - "File de toamnă".


Evenimentul a avut loc vineri, 30 octombrie, în curtea școlii. Părinți, copii, cadre didactice și membri ai autorităților locale au fost întâmpinați de standuri decorate cu multă imaginație în spiritul toamnei și pline de bunătăți din cămara bunicii. Expoziția cu vânzare de produse de casă atrage, în fiecare an, din ce în ce mai mulți participanți din rândul comunității locale întărind, astfel, relația dintre școală și aceasta. Banii strânși în cadrul acestei activități vor fi gestionați de comitetul de părinți al fiecărei clase. 


Cei prezenți s-au bucurat nu numai de varietatea produselor oferite spre vânzare de părinți și copii, ci și de un spectacol oferit de trupa de dans popular a prof. Adrian Brădeanu și de elevii clasei a IV-a A care i-au încântat pe cei prezenți cu un vals, coordonat de profesor pentru învățământul primar Florentina Țigmeanu. Prin intermediul unor astfel de activități, copilul își pune în valoare creativitatea, își dezvoltă sistemul emoțional, învață să interacționeze cu ceilalți. 


Cadrele didactice responsabile pentru buna desfășurare a evenimentului au fost: profesori pentru învățământul primar Florentina Țigmeanu și Adriana Pîrvu, prof. limba română Oana-Roxana Cabuz, sub îndrumarea directorului Școlii Gimnaziale nr.1, Florentina Mangri. 


De asemenea, Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Costinești a sărbătorit împreună cu elevii și părinții frumusețea toamnei. Copiii, împreună cu cadrele didactice au interpretat diverse dansuri - Dansul toamnei, Hora muzicuțelor, Drag mi-e jocul românesc, după care a urmat parada fructelor și a legumelor. 


Aceeași temă a fost în centrul atenției și la Școala Gimnazială nr. 23 "Constantin Brâncoveanu" Constanța, unde s-a des-fășurat activitatea antreprenorială "Târgul Toamnei". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4857 secunde