"Lanțul mânuțelor fericite"

Elevii din Medgidia, cei mai buni din județ

165
1

Articole de la același autor

În urma manifestărilor derulate în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului educativ județean "Lanțul mânuțelor fericite", care a cuprins activități de informare, învățare prin desen, învățare prin dans, voluntariat, flashmob, Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia s-a calificat în finala concursului cu punctaj maxim.

Concursul final a constat în prezentarea unui dans de tip Flashmob, care să reflecte modul de transmitere și de prevenire

a îmbolnăvirilor cu hepatita A, tuberculoză și scarlatină. De asemenea, elevii au răspuns la întrebările juriului cu privire la cele mai răspândite boli în mediul școlar.

Liceul "Nicolae Bălcescu" a fost reprezentat la Festivalul Sănătății "Marea Neagră" de o echipă formată din 10 elevi din clasele a IX-a A, a IX-a B, a X-a A, coordonați de prof. Gina-Elena Șerban și prof. Ionela Răduț.

"Elevii prezenți în festival au demonstrat că sunt cei mai buni, obținând și aici punctajul maxim și astfel premiul I la nivel liceal. Este al doilea an consecutiv când elevii noștri obțin premiul I la acest concurs", a declarat prof. Marius Furtună, directorul liceului. 

Comentează știrea

Parinte anonim
19 iunie 2016
hepatita A

De ce nu declara dl. Furtuna si cazul de imbolnavire cu virusul hepatic A?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.88 secunde