Elevii din Medgidia au ajutat bătrânii și familiile nevoiașe

489
Elevii din Medgidia au ajutat bătrânii și familiile nevoiașe - saptamanafructe-1511875826.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a VIII-a ediție a campaniei sociale "Săptămâna legumelor și fructelor donate", derulată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), s-a încheiat cu brio. Evenimentul a implicat o mulțime de voluntari de la școlile care promovează acțiunile umanitare din cadrul SNAC.

Scopul a fost acela de a sensibiliza atât elevii, cât și profesorii din unitățile de învățământ cu privire la situația dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente.

Coordonați de profesorul Mariana Nistor, responsabil SNAC, peste 500 de elevi și 27 de cadre didactice de la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia s-au implicat în această acțiune, colectând o cantitate de aproximativ o mie de kilograme de fructe și legume. Beneficiari au fost copiii din cadrul Asociației "Zâmbet și culoare", bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă, trei familii nevoiașe desemnate de Serviciul Social municipal, dar și copiii din clasele primare care frecventează Centrul de Zi de tip "Afterschool" din cadrul Protoieriei Medgidia.

Menționăm că, în cadrul aceluiași proiect, elevii claselor I și a VI-a, îndrumați de profesorul Nicoleta Legian și profesorul Laura-Viorela Munteanu, au derulat activitatea "Natura ne învață să dăruim!".

Aici, copiii, îmbrăcați ca niște adevărați master-chefi (cu șorțulețe, bonete, mănuși de unică folosință) și sub atenta supraveghere a colegilor mai mari, au pregătit salate și sucuri naturale din fructe și legume, pe care le-au oferit altor colegi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4945 secunde