€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Elevii din Corbu, antrenați într-o mulțime de activități educative

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Vara aceasta, Centrul de Tineret din Corbu a desfășurat o mulțime de activități. Potrivit președintelui Gabriel Matei, acestea s-au derulat în cadrul proiectului „GO Smart!”, care a vizat dezvoltarea aptitudinilor tinerilor prin organizarea de activități educative și culturale, pentru deprinderea cunoștințelor și abilităților necesare pentru a reuși în societate.

Printre evenimentele desfășurate s-au numărat campionatele de gaming, inițiere în operarea calculatorului, educație antreprenorială și civică, teatru, Clubul Eco, evenimentul sportiv „Mișcarea pentru sănătate”, excursii tematice, precum și alte activități de socializare și implicare socială. Tinerii participanți au dat dovadă de o implicare exemplară, demonstrând încă o dată că anul 2018 este sub semnul cuvântului „împreună”, a subliniat directorul.

Prin aceste activități se urmărește creșterea gradului de educație și de responsabilitate în ceea ce privește pregătirea tinerilor pentru carieră și viață. Proiectul continuă până la sfârșitul anului cu alte activități interesante (educație rutieră, concursuri de creație, evenimente dedicate centenarului Marii Uniri”) și multe altele.

Proiectul se bazează pe voluntariat și este derulat cu sprijinul partenerilor de pe plan local și județean (Primăria Corbu, Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Corbu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, precum și alte instituții și ONG-uri). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2128 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7427 secunde