€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Elevii din Constanța învață să mănânce sănătos

Ştire online publicată Marţi, 28 Mai 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Elevii din municipiul și județul Constanța au avut șansa să învețe să gătească și să mănânce sănătos chiar de la un bucătar renumit. Pentru al șaptelea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu chef Cezar Munteanu, au adus la Constanța programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care introduc educația gastronomică în școli, promovând obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor. 


Săptămâna trecută, chef Cezar și prietenii săi au gătit împreună cu elevii de la Școala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu” din Constanța, precum și cu cei de la Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Valu lui Traian. În total, aproximativ 10.000 de elevi din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a din toată țara s-au înscris anul acesta în program. Copiii au învățat astfel să cunoască alimentele și produsele naturale și să aleagă conștient o dietă mai sănătoasă. Egida programului este „Copiii sănătoși de astăzi sunt adulții sănătoși de mâine”. 


A doua etapă a programului se desfășoară sub forma unui concurs între școlile participante. În fiecare an este aleasă o clasă câștigătoare dintre toate cele înscrise în program. Clasele care doresc să participe la concurs vor organiza și desfășura o activitate care să reflecte promovarea unui stil de viață sănătos.


Premiul oferit constă într-o tabără gratuită, organizată pe durata vacanței de vară. Timp de o săptămână, copiii vor fi cazați într-o pensiune din apropierea Brașovului, unde vor găti alături de chef Cezar Munteanu, vor lua parte la diverse activități sportive și culinare și se vor distra alături de echipa „Sănătatea Începe Din Farfurie”.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7421 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3942 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7473 secunde