Elevii din Ciocârlia au primit laptopuri, pentru a participa la lecțiile online

256

Articole de la același autor

15 elevi de la Școala Gimnazială nr. 1 Ciocârlia au primit laptop-uri pentru a putea participa alături de colegii lor la lecțiile online. Aceștia nu aveau astfel de echipamente, iar familiile nu aveau posibilități financiare să le cumpere.

Laptopurile au fost donate de EDP Renewables România și Organizația Salvați Copiii, în cadrul campaniei Fondul de urgență – coronavirus – susținem educația – laptopuri pentru copiii/elevii din comunitatea Ciocârlia, județul Constanța. Sprijinul financiar și investiția de peste 10.000 de euro a fost apreciată și de cei 30 de părinți ai elevilor beneficiari.

"Ceea ce mi se pare mie extraordinar, este faptul că, în aceste vremuri dificile pentru noi toți, dar mai ales pentru copii, oameni cu suflet și-au îndreptat atenția și spre elevii din mediul rural, oferindu-le speranță, încredere și șansa la o educație de calitate. Gestul acesta motivează și încurajează copiii să învețe și să contribuie la îndeplinirea viziunii la care aspiră școala noastră, «Educație și reușită pentru toți!»", a declarat directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Ciocârlia, prof. Cati Nicolae.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.523 secunde