Elevii din Cernavodă sărbătoresc Ziua Europei

963
Elevii din Cernavodă sărbătoresc  Ziua Europei - steageu-1336490743.jpg
Astăzi, în fața Primăriei orașului Cerna-vodă, va fi marcată Ziua Europei, printr-un spectacol organizat de Primăria orașului, în colaborare cu Casa de Cultură, Biblioteca orășenească și unitățile de învățământ din oraș.

Programul spectacolului va cuprinde momente artistice specifice unor țări membre UE, prezentate de copii și tineri din Cernavodă. Astfel, în desfășurător sunt prevăzute dansuri tradiționale din Irlanda, Spania, Italia, Grecia, Austria, prezentate de ansamblurile locale, cu melodii de muzică ușoară din repertoriul european interpretate de tinerele talente cernăvodene, melodii din folclorul englezesc, melodii instrumentale interpretate la chitară, prezentare de modă "I love Europe" cu costume pictate de membrii clubului de pictură.

Tot de Ziua Europei, Primăria orașului a mai pregătit și alte surprize pentru cernăvodeni. În centrul orașului, recent modernizat după modelul orașelor europene, vor fi amplasate 27 de bannere - câte unul pentru fiecare țară membră UE. Pe fiecare banner, sunt inscripționate informații despre țara respectivă și imprimate poze cu harta, steagul și obiective turistice importante. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.3647 secunde